Bankjegyelfogadók

Shop Banner

Product Filters

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

View :
 • Bankjegyelfogadók

  MEI SC Advance bankjegyelfogadó

  SC Advance, a Cashflow SC bankjegy elfogadó legújabb változata, amely a piaci visszajelzések és az alkalmazott új technológiák kombinációjával tovább emeli a mércét a magasabb szintű és jövedelmezőbb üzemeltetéshez:

  Az SC Advance számos területeken nyújt kézzelfogható előnyt a korábbi modellhez képest.

 • Bankjegyelfogadók

  MEI BNF bankjegyelfogadó

  A MEI BNF bankjegyadagoló a készpénz kezelés idejének csökkentésével növeli az üzemeltetés hatékonyságát, egyúttal a biztonságot és az ügyfél elégedettséget is. A súrlódás alapú technológia segítségével megbízhatóan tud akár 30 bankjegyet is adagolni az SC Advance bankjegyelfogadóba.

  Alkalmazása a készpénz feldolgozás sebességét kb. 35 %-kal gyorsítja fel (a BNF nélküli egy bankjegyes adagolás az SC Advance elfogadón 2,3 másodperc, BNF használatával 1,5 másodperc)

  A BNF a tálcájára helyezett bankjegyköteg hatékony feldolgozásával minimalizálja a sorbanállási időt és csökkenti a pénztáraknál kezelt pénzmennyiséget.

  A BNF és az SC Advance elfogadó közötti automatizált bankjegyátvezetés lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy több időt töltsenek az eladótérben az ügyfelekkel, így végső soron az ügyfelek jobb kiszolgálását eredményezi.

Ahogy majdnem minden honlappal rendelkező cég, a Moneytech is használ sütiket a weboldalain. 
CiyaShop

Join Our Newsletter

Subscribe to the CiyaShop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

The product has been added to your cart.

Continue shopping View Cart